Cúrcuma restaurant

Bona cuina per compartir al cor del Barri Vell de Girona (972 41 63 63 / restaurant@curcuma.cat)

Un sopar amb totes les lletres

IMG_0247

Cinc escriptors: en Josep Maria Fonalleras, en Vicenç Pagès, en Sebastià Roig, en Pep Prieto i en Quim Curbet; un advocat que escriu: en Carles Monguilod, i uns quants periodistes, entre els quals s’hi comptava el portobuenc Ramon Iglesias, de la Cadena SER, van compartir taula, ahir a la nit, al restaurant Cúrcuma de Girona per celebrar anticipadament el Sant Jordi. Va ser un sopar amb totes les lletres, on no va faltar de res –de bon humor en sobrava– i on es va parlar de tot, també de llibres.

En Fonalleras, que aquest any signa novel·la nova, Climent, molt ben rebuda per la crítica especialitzada, per cert, va defensar les ‘no novetats’ editorials: “Està molt bé que per Sant Jordi se’n venguin de llibres nous”, va dir, “però també està molt bé comprar títols que queden fora de l’actualitat més mediàtica”, argument que la resta de comensals van aprovar. Qui també presenta llibre nou aquest Sant Jordi 2013 és en Quim Curbet, que ha publicat El Gironauta.

Abans de tastar el bloody mary amb escopinyes que obria el menú especial que havia preparat l’equip de cuina per a l’ocasió, en Pep Prieto va agrair “l’esforç que fan espais com el Cúrcuma per implicar-se amb la cultura; la idea que això pot ser més que un restaurant és molt interessant; que hi passin altres coses és molt bo”.

Recollim el guant d’en Pep: n’hi seguiran passant, d’altres coses. 🙂

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

MENJAR RÀPID

%d bloggers like this: