Cúrcuma restaurant

Bona cuina per compartir al cor del Barri Vell de Girona (972 41 63 63 / restaurant@curcuma.cat)

Temps de flors, menú de flors

flors

Pastís de porros amb salsa de formatge i sèsam

Bacallà amb confitura de tomàquet, all, alfàbrega i flor de sàlvia

Confit d’ànec amb prunes i polenta

Panacot amb xarop de violeta, confitura de llimona i galeta

Aigua de Sant Aniol

Vi Jardins de l’Empordà

25 euros per cap

I si vols acabar bé, mig gintònic de flors per 3 euros

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on 04/05/2015 by in Uncategorized.

MENJAR RÀPID

%d bloggers like this: