Bona cuina per compartir al cor del Barri Vell de Girona (972 41 63 63 / restaurant@curcuma.cat)
Mr. Fizz, Gin Fizz (2 cullerades de sucre, 1/3 de suc de llimona, 2/3 de ginebra i un toc de soda), ens visita aquest dijous, 27 de novembre, al Cúrcuma, a partir de les 20:30. Vindrà amb altres col·legues: Mr. Whisky Sour (2 cullerades de sucre, suc de mitja llimona, 4 centilitres de whisky i decorat amb taronja, llimona i una guinda); el gran Ron Cooler (suc de mitja llimona, dues cullerades de sucre, 4 centilitres de rom i decorat amb pell de llimona); l’inefable Negroni (1/3 de martini negre, 1/3 de campari i 1/3 de ginebra) i la delicada White Lady (suc de mitja llimona, dues cullerades de sucre, 2/4 de ginebra i 1/4 de cointreau).
Aquella nit obsequiarem els nostres clients i amics amb aquests aperitius, que ens preparan els alumnes de l’IES Olivar Gran de Figueres, de l’Escola d’Hostaleria de l’Alt Empordà. Us ho perdreu?