Bona cuina per compartir al cor del Barri Vell de Girona (972 41 63 63 / restaurant@curcuma.cat)
Patata xip+oliva farcida+gelatina de vermut= ‘vermutillo’. Ja tenim les Fires de Sant Narcís a la cantonada, i al restaurant Cúrcuma ja ho tenim tot a punt. Com cada any, oferirem als nostres clients (i amics) un menú especial. El d’aquest any, proposa començar amb una reinterpretació del vermut, el ‘vermutillo’, per continuar amb una amanida amb el pernil d’ànec fet per nosaltres com a ingredient principal, un caneló de peix i bolets deliciós i un magret amb parmentier de porros, salsa de ratafia i figues. I un postre de temporada: pastisset de carbassa amb pastanaga confitada, banyat en una sopa de vainilla.
Bon profit i bones fires!
(si voleu consultar la programació de la Festa Major de Girona, cliqueu aquí)
MENÚ FIRES de GIRONA ’14
‘VERMUTILLO’
AMANIDA de PERNIL d’ÀNEC CODONY i PANOLLA de BLAT de MORO
CANELÓ de PEIX i BOLETS amb MANTEGA D’HERBES
MAGRET d’ÀNEC amb PARMENTIER de PORROS i SALSA de RATAFIA amb FIGUES
PASTISSET de CARBASSA amb PASTANAGA confitada i SOPA de VAINILLA amb TARONJA
VI DO Penedès Aigües
23€ per persona