Cúrcuma restaurant

Bona cuina per compartir al cor del Barri Vell de Girona (972 41 63 63 / restaurant@curcuma.cat)

Fires 2014: per començar, un ‘vermutillo’

image_gallery

Patata xip+oliva farcida+gelatina de vermut= ‘vermutillo’. Ja tenim les Fires de Sant Narcís a la cantonada, i al restaurant Cúrcuma ja ho tenim tot a punt. Com cada any, oferirem als nostres clients (i amics) un menú especial. El d’aquest any, proposa començar amb una reinterpretació del vermut, el ‘vermutillo’, per continuar amb una amanida amb el pernil d’ànec fet per nosaltres com a ingredient principal, un caneló de peix i bolets deliciós i un magret amb parmentier de porros, salsa de ratafia i figues. I un postre de temporada: pastisset de carbassa amb pastanaga confitada, banyat en una sopa de vainilla.

Bon profit i bones fires!

(si voleu consultar la programació de la Festa Major de Girona, cliqueu aquí)

MENÚ FIRES de GIRONA ’14

‘VERMUTILLO’

AMANIDA de PERNIL d’ÀNEC CODONY i PANOLLA de BLAT de MORO

CANELÓ de PEIX i BOLETS amb MANTEGA D’HERBES

MAGRET d’ÀNEC amb PARMENTIER de PORROS i SALSA de RATAFIA amb FIGUES

PASTISSET de CARBASSA amb PASTANAGA confitada i SOPA de VAINILLA amb TARONJA

VI DO Penedès Aigües

23€ per persona

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 17/10/2014 by in Novetats, Propostes and tagged , , , , , , , .

MENJAR RÀPID

%d bloggers like this: