Cúrcuma restaurant

Bona cuina per compartir al cor del Barri Vell de Girona (972 41 63 63 / restaurant@curcuma.cat)

Un sopar diferent, amb vins de Can Sais

Dijous, 27 de febrer, a partir de les 21 hores, tindrem un sopar molt especial: un maridatge de quatre vins elaborats al celler Can Sais, ubicat en ple massís de les Gavarres, al Baix Empordà. Els amics de Can Sais ens visitaran al Cúrcuma per explicar-nos amb tot detall quatre vins de les seves bodegues. La Laura, la nostra xef, ha elaborat diversos plats especials per a l’ocasió.

D’entrada, menjarem un Tàrtar de salmó amb poma i fonoll, que maridarem amb Mestral, un blanc de Malvasia. A continuació serà el torn del Lluç amb pèsols, all-i-oli de gerds i caramel de pebre, que regarem amb un Migjorn, el vi petit de Can Sais.  Acabarem amb un Melós de Porc a baixa temperatura, amb salsa de farigola i reducció de ratafia, que maridarem amb un Selecció 2010, vi del territori. Ho rematarem amb les postres, fetes amb Poma, canyela, gelat i ‘palitos’ de xocolata i que combinarem amb Privilegi, un dolç de garnatxa negra. En acabar, hi haurà un petit col·loqui per parlar de vins i cuina. El preu del sopar és de 22 euros per persona.

Us hi esperem!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on 21/02/2014 by in Novetats, Propostes and tagged , , , , , , , , , .

MENJAR RÀPID

%d bloggers like this: