Cúrcuma restaurant

Bona cuina per compartir al cor del Barri Vell de Girona (972 41 63 63 / restaurant@curcuma.cat)

El Cúrcuma, a “The Independent”

Captura de pantalla 2013-11-05 a las 18.09.14

Estem molt contents! Contentíssims! El dissabte, 26 d’octubre, el diari britànic “The Independent” –un dels que té major tirada d’aquell país–, publicava un reportatge al seu web, a l’apartat de viatges, que es titula: “48 hours in: Girona”. Doncs bé, la periodista, la Terri Judd, va venir a sopar al Cúrcuma i en diu això:

“Catalunya és un bressol culinari –el recentment desaparegut El Bulli, a prop de Roses, va encapçalar cinc vegades la llista dels millors restaurants del món i ara, el millor restaurant del planeta és l’aclamat El Celler de Can Roca, distingit amb tres estrelles Michelin, on els menús degustació tenen un preu de 135€ per set plats.

Per un àpat deliciós a un preu molt inferior, els gironins van al Cúrcuma, al número 4 de la plaça Bell-Lloc, que ofereix cuina catalana, amagat en un carreró proper a la Rambla.

El menú convida a triar una sèrie de petits plats (a un preu d’uns 4€), com el bacallà amb ceba, mel i sobrassada i el magret d’ànec amb peres. O es pot escollir el “tiramisú català”, on el mascarpone és substituït pel recuit, un refinat formatge local, i el vi de marsala per un singular licor d’herbes, la ratafia”.

Us deixem l’enllaç al reportatge sencer: http://www.independent.co.uk/travel/europe/48-hours-in-girona-8903834.html.

🙂

(PS: La Terri Judd és corresponsal de guerra de “The Independent”, especialista en els conflictes d’Afganistan i Iraq. Quan va venir al Cúrcuma ens va explicar que, entre guerra i guerra, aprofita per descobrir noves ciutats. I ho explica)

Anuncis

2 comments on “El Cúrcuma, a “The Independent”

  1. Josep
    11/12/2013

    Ahir 10 de desembre vàrem estar amb uns amics al Cúrcuma, provant el “menú de nit”. El menú deliciós i un tracte exquisit. Inmillorable en tots els aspectes. Us ho recomano, val la pena.

    • peptaberner
      16/12/2013

      Hola Josep,

      Disculpa el retard, però deixa que t’agraïm el comentari. Per a nosaltres, que els clients surtin contents del restaurant és el millor que ens pot passar.

      Moltes gràcies de nou, i molt bones festes!

      Pep

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Information

This entry was posted on 05/11/2013 by in Novetats and tagged , , , , , .

MENJAR RÀPID

%d bloggers like this: