Cúrcuma restaurant

Bona cuina per compartir al cor del Barri Vell de Girona (972 41 63 63 / restaurant@curcuma.cat)

Ja la tenim aquí, La mare dels ous!

whym-curcuma-girona

La Whym –acrònim anglès de water (aigua), hop (llúpol), yeast (llevat) i malt (malta)– és més que una cervesa: és un història de superació personal; de ganes de saltar els obstacles que ens planteja la vida, que en temps difícils acostumen a ser de més alçada; una història d’èxit, en definitiva. Fa uns mesos, un emprenedor de Santa Cristina d’Aro, en Francesc López, enginyer de telecomunicacions, va convertir els baixos de casa seva en una petita fàbrica de cervesa, la seva passió. Ell mateix va dissenyar la maquinària i la va construir. El resultat, la Whym, que presenta en cinc varietats.

Des d’avui mateix, el clients del restaurant Cúrcuma de Girona poden degustar-la; de moment, la versió Amber ale, que en Francesc ha batejat amb un nom prou suggerent: La mare dels ous. Es tracta d’un cervesa equilibrada i aromàtica, de color ambre intens i transparent, amb un cap d’escuma lleugerament tenyit de caramel. En nas, explica el seu creador, destaca immediatament l’aroma floral de llúpol fresc, que s’afebleix progressivament, mentre que en boca sobressurt el sabor floral, molt acompanyat per sabors a caramel, que immediatament deixen pas a l’amargor del llúpol.

Al Cúrcuma estem molt contents de ser el primer restaurant de Girona on es pot beure la Whym, una cervesa “radicalment artesana”.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

MENJAR RÀPID

%d bloggers like this: