Bona cuina per compartir al cor del Barri Vell de Girona (972 41 63 63 / restaurant@curcuma.cat)
Diu que la seva cuina és com els seus orígens: de família danesa i italiana, amb connexions basques i criat a la Rioja, empordanès d’adopció i japonès de formació. És en Christian Sorensen, cuiner experimentat i singular, que el proper dijous 14 de febrer, a partir de les 21 hores, serà el protagonista de la SUSHI NIGHT del restaurant Cúrcuma de Girona, que ja sabem com s’escriu en japonès: ウコン.
Format al reconegut restaurant Yashima de Barcelona, en Christian ens proposa un viatge pels sabors més genuïns del Japó, un país que coneix a la perfecció. El menú, una incògnita que el cuiner mantindrà fins al darrer minut, inclou:
Aperitiu
Sushi
Plat principal
Postres
Preu: 25 euros (IVA inclòs)
T’ho perdràs?
(RESERVES: al telèfon 972 41 63 63 o bé al mail restaurant@curcuma.cat)