Cúrcuma restaurant

Bona cuina per compartir al cor del Barri Vell de Girona (972 41 63 63 / restaurant@curcuma.cat)

Un altre cap d’any és possible!

capdany-curcuma

Ja tenim el menú amb què tancarem l’any! La nit del dilluns 31 de desembre-matinada del dimarts 1 de gener, ens reunirem amb aquells qui vulgueu al restaurant Cúrcuma de Girona amb la intenció d’acomiadar-nos de la millor manera possible del 2012 i de donar la benvinguda a un 2013 que segur segur no anirà tan malament com ens volen fer creure els que manen. Perquè això sigui possible, els nostres cuiners ens han preparat:

Vieires amb llagostins i trufa

Crocant de foie amb ‘quicos’

Rap amb trompetes de la mort i arròs verd

Filet de vedella amb cruixent de carxofa

Briox blanc amb mousse de cava i sopa de torró

‘Petit fours’

El raïm de les campanades

Selecció de vins i caves de Castell de Peralada i cafè

PREU: 45 euros per cap, IVA inclòs

En acabar el sopar, a les 12 en punt, començarà la festa amb el DJ Celo_Fan –un gironí que ha punxat, entre d’altres llocs, al Festival Internacional de Benicàssim (FIB)–. Se serviran copes a 6 euros.

En resum: si et ve de gust passar el cap d’any amb bon companyia, bona música i bona cuina, el Cúrcuma és el teu restaurant.

Un altra manera de viure el cap d’any és possible!

Molta salut a tots!

(reserves a restaurant@curcuma.cat o 972 41 63 63)

Foto: Stacfan

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

MENJAR RÀPID

%d bloggers like this: