Cúrcuma restaurant

Bona cuina per compartir al cor del Barri Vell de Girona (972 41 63 63 / restaurant@curcuma.cat)

Dimecres, 28 de novembre: Rèquiem per la República del Vi

“Temps era temps, quan de la qüestió del vi només se’n feia detentor un únic Estat, amb el negoci relacionat amb la viticultura, els consumidors d’arreu romanien muts i a la gàbia davant els escàndols tan sovintejats pels protagonistes de semblant comerç. Pràctiques fal·laces i enriquidores de cara a la professió i no tant per als clients (usuaris).

Tanmateix, a hores d’ara les normes de la viticultura d’antany ja no corresponen a aquella antiga dimensió i els ciutadans tenen tot el dret a saber per què alguns individus d’esperit mercantil encara es dediquen a fer empassar gripaus a la bona gent en lloc de vi. Així, els clients que abans callaven tenen avui veu i vot, en el cas que els negociants de vi els escamotegin els euros de les seves butxaques com uns estafadors i amb les seves potingues que, si més no, atempten contra el seu estat de salut. Això és el que s’ha proposat explicar aquest autor, d’una manera potser no gaire convencional. Tot el que calia dir per posar en dubte la vocació jacobina del gran Estat”.

Dimecres vinent, a les 19.30 hores al restaurant Cúrcuma de Girona, Salvador Garcia-Arbós (@Vadorgarbos), Carmen Alcalde i Jeannette Riera presentaran “Rèquiem per la República del Vi”, obra pòstuma de Joaquim Riera, amb il·lustracions de Pilarín Bayés, i que edita Curbet Edicions (www.ccgedicions.com). La iniciativa compta amb la col·laboració de la Lliberia 22.

Hi sereu tots benvinguts! Salut!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: