Cúrcuma restaurant

Bona cuina per compartir al cor del Barri Vell de Girona (972 41 63 63 / restaurant@curcuma.cat)

Bombons de formatge i sèsam

Els bombons de formatge són un dels clàssics del restaurant Cúrcuma. Elaborats amb una mescla de diferents formatges, contenen, també, verduretes tallades molt petites (carbassó i pastanaga) i poma. Un cop fetes, les boletes s’arrebossen amb sèsam blanc i negre. Una mica d’amanida i unes cullerades de melmelada casolana que posem al damunt dels bombons, completen el plat, ideal per començar els àpats al nostre restaurant.

Bon profit i molt bona cuina!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Information

This entry was posted on 12/11/2012 by in Uncategorized and tagged , , , , , .

MENJAR RÀPID

%d bloggers like this: