Cúrcuma restaurant

Bona cuina per compartir al cor del Barri Vell de Girona (972 41 63 63 / restaurant@curcuma.cat)

Albergína-recuit de Fonteta-sardines fumades

Per preparar aquest plat, primer s’ha d’escalivar les albergínies, que acabem de coure amb flama per donar-los el toc de fumat. A continuació, marinem les sardines i comencem a tallar les porcions del recuit de Fonteta. Al plat, amb l’objectiu de donar-li més color, intercalem un tall d’albergínia amb un de recuit. A cada tall de recuit hi col·loquem un tros de sardina. Acabem amb una vinagreta que du pinyons torrats, oli, sal i vinagre. I hi afegim una reducció de vinagre de mòdena. El restaurant Cúrcuma de Girona us desitja molt bon profit!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Information

This entry was posted on 09/11/2012 by in Uncategorized and tagged , , , , , , , .

MENJAR RÀPID

%d bloggers like this: