Cúrcuma restaurant

Bona cuina per compartir al cor del Barri Vell de Girona (972 41 63 63 / restaurant@curcuma.cat)

Ous de reig: del cistell a la cuina!

En Pep, aquest matí, ha anat a caçar bolets pels boscos de Sant Hilari (aquí en teniu la prova audiovisual). L’acompanyaven el seu pare, en Pep sènior, i el sogre, l’Eduard, tots dos boletaires experts. L’objectiu de la cacera: omplir els cistells d’ous de reig. La tardor està essent més càlida que de costum i les altes temperatures per l’època han provocat que s’hagin fet força ous de reig, molt apreciats per gurmets i boletaires. És a dir, que el matí ha estat altament productiu i els ‘caçadors’ han tornat a casa amb uns quants quilos de bolets. A banda d’ous de reig, han trobat uns quants siurenys –algun d’espectacular, tot s’ha de dir–, lleteroles i algun rovelló –pocs, n’hi ha pocs perquè encara no fa prou fred–. Tot just arrivar de Sant Hilari, en Pep ens ha vingut a veure al restaurant i ens ha deixat el cistell a la cuina. Així que, ja ho sabeu: TENIM BOLETS! Aquests dies de Fires els incorporarem a la nostra carta com a suggeriment. Bon profit! I molt bones #firesdegirona!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

MENJAR RÀPID

%d bloggers like this: