Cúrcuma restaurant

Bona cuina per compartir al cor del Barri Vell de Girona (972 41 63 63 / restaurant@curcuma.cat)

Peus de porc i gamba

Bullim els peus de porc. Els desossem i els tornem a muntar. Els donem forma cilíndrica. Abans de servir-los, els marquem a la planxa. Mentre això passa, preparem la cua de la gamba, la pelem i la fem a la planxa, al punt just.

Completem el plat amb una salsa concentrada feta a base de ceba, tomàquet i els caps de les gambes. El resultat, aquí el teniu: el mar i muntanya del restaurant Cúrcuma.

Bon profit i molt bona cuina!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Information

This entry was posted on 16/10/2012 by in Uncategorized and tagged , , , , , , , .

MENJAR RÀPID

%d bloggers like this: