Cúrcuma restaurant

Bona cuina per compartir al cor del Barri Vell de Girona (972 41 63 63 / restaurant@curcuma.cat)

‘Ragù’ de verdures i calamar

Per elaborar aquest plat primer tallem les verdures molt i molt petites. Hi posem ceba, carbassó, pebrot i albergínia. Un cop tallades, les fem coure a foc suau. Un cop cuites, ja tenim el ‘ragù’ –si fem servir la paraula italiana– o ‘ragou’ –si preferim el lèxic francès– a punt. Amb l’ajuda d’un motlle fem un llit quadrangular sobre el qual hi reposaran les tires de calamar que uns instants abans de servir el plat haurem passat per la planxa.

Bon profit i molt bona cuina!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Information

This entry was posted on 08/10/2012 by in Uncategorized and tagged , , , , , , , , .

MENJAR RÀPID

%d bloggers like this: