Bona cuina per compartir al cor del Barri Vell de Girona (972 41 63 63 / restaurant@curcuma.cat)
Confitem el bacallà en oli, a baixa temperatura (uns 60 graus). En paral·lel, cuinem la ceba, que també la confitem a foc molt suau. Hi afegim sobrassada i mel, i ja tenim el bacallà Antònia Font, una de les especialitats del Cúrcuma.
Dediquem el plat, en paraules del gran Albert Pla –compositor, músic, cantant i actor inclassificable més que ningú– a “la fabulosa, més famosa, la top de tops, la mallorquina més formosa que hi ha al món”, la que dóna nom al grup de pop-rock més internacional de Ses Illes: els Antònia Font, que, per cert, ens visiten en el marc del Festival Temporada Alta. Serà el divendres 26 d’octubre, a l’Auditori de Girona, a partir de les 22 hores. Joan Miquel Oliver, Pau Debon i companyia ens presenten la seva última i més arriscada proposta: Vostè és aquí, més que un disc, un experiment que només és a l’abast dels millors.
Mentre els Antònia Font no arribem, però, us convidem a tastar el bacallà, el nostre petit homenatge a una banda única.
Bon profit!