Cúrcuma restaurant

Bona cuina per compartir al cor del Barri Vell de Girona (972 41 63 63 / restaurant@curcuma.cat)

Nou fitxatge: el nostre Tiramisú

Tot just fa quinze dies que vàrem renovar la carta i l’equip de cuina, format per la Laura, en Carlus i en Sergi, ja prepara nous plats. La nova adquisició del Cúrcuma és el nostre tiramisú, un postre clàssic fet a base de ‘carinyu’, formatge mascarpone, amaretto, gelatina de cafè, pa de pessic d’ametlla i gelatina de xocolata.

El servim en una tassa de cafè, en la mida justa, per menjar amb cullereta. És postre molt lleuger, de textura cremosa i de sabors contrastats, on el cafè combina a la perfecció amb la dolçor de la xocolata i el mascarpone. L’amaretto hi posa el regust final, espirituós en la justa mesura.

Què, us animeu a tastar-lo?

😉

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 21/09/2012 by in Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , .

MENJAR RÀPID

%d bloggers like this: